Du må endelig ikke tro, jeg ikke går ind for værdier. Det gør jeg. De er meget … værdifulde. Hvis de er fulde af mod, personlighed og power. Derfor er den her quiz så interessant, at den får mig til at trække vejret i små ivrige stød (okay, men det er mit fag): Se her

Faglighed, troværdighed, kompetence, gab, engagement, snoooork, initiativ, zzz. Jeg dyrker meget modsat-testen. det er en tekst, hvor det, der står, kun er relevant, hvis det modsatte også er det.

Let’s see: Kan man drive en moderne, sund og god virksomhed uden at være i besiddelse af faglighed? Not. Kompetence? Not. Altså er det ikke meningsfulde værdier.

En af værdierne i min virksomhed er better pissed off, than pissed on. Jeg mener det. Det er ikke min stil at vende den anden kind til. Jeg siger min mening. Tager mine tæsk. Holder på, at jeg ikke gør noget, hvis det – efter min mening – ikke bidrager til at sprede mine kunders budskab med succes. Ville det modsatte være relevant?

Hvad er dine værdier? Jeg er ved at læse en bog med en masse værdier fulde af mod og personlighed, jeg har den ikke lige her, men jeg skal finde den og give dig nogle eksempler på værdier – som i meningsfulde værdier – snart. Stay tuned.