Cirka 8/9 dele af et isbjerg er skjult under havets overflade og dermed usynligt for dem, der kommer forbi isbjerget. Med andre ord ser de kun 1/9 del af isbjerget. Sådan forholder det sig også med mange mennesker.

Forskellen er bare, at det ikke har konsekvens for isbjerget, at andre ikke ser det hele af det – men det har stor konsekvens for os mennesker, at andre ikke ser det hele af os.

Det betyder nemlig, at rigtig mange af os kun træder 1/9 (sådan plus minus) i karakter med vores holdninger, vores bidrag, vores idéer, vores hjerteblod.

Vi får simpelthen ikke udtrykt klart nok, hvad vi står for, og hvordan vi kan gøre en forskel for andre. Det går ud over salget – og i det store perspektiv de forandringer vi skaber i verden.

Du kan jo starte med at spørge dig selv, om du har nogle pointer, nogle holdninger, noget viden eller en særlig energi, som andre ikke kan mærke på dit website (som jo typisk er det første sted, du møder andre – altså der du giver det altafgørende førstehåndsindtryk)?

Jeg møder mange, der laver “isbjerget” i deres kommunikation. Mange der rykker sig uden at rykke på måden, de kommunikerer, men alligevel undrer sig over, at omverdenen ikke kan se det.

Det skete for mig fornylig – jeg kunne mærke det selv, men jeg skulle også have andre til at påpege det for mig: Det var tid til at træde mere i karakter og vise de skjulte 8/9 dele.

Det er en lettelse at være i gang med at opgradere mit udtryk udadtil, så det matcher det sted, jeg er indadtil. Jeg ved, det bliver ved – så længe jeg udvikler mig, udvikler min business sig nemlig også. Og jeg ved, det forholder sig på samme måde for dig.

Laver du “isbjerget” i din kommunikation? Så skynd dig at få hjælp til at blotlægge alle de værdifulde budskaber, der er skjult lige nu!