Kender du det der med, at du har brugt utrolig meget energi på en eller anden udfordring i dit (arbejds)liv? Sådan på den der måde, hvor du vågner om morgenen ubekymret … i et sekund … hvorefter udfordringen rammer dig igen og tankerne får travlt med at fise rundt og vække hver eneste hjernecelle? Langt mere effektivt end vækkeuret! Om det så var rådhusklokkerne, der bimlede, ville effekten ikke være den samme!

Puh, hvor det trætter.

Jeg har lige stået i (tør jeg skrive det, ej, jeg er på vej ud af …) en situation privat, hvor jeg simpelthen ikke kunne tænke mig til løsningen. Faktisk kunne jeg slet ikke tænke mere, så udkørt var jeg af at … tænke.

Derfor besluttede jeg at få hjælp, professionel hjælp, af den slags til dyre timepriser. Og her på den anden side … var det sindsygt billigt, for forvandlingen indtraf øjeblikkeligt. Ja, jeg havde gerne betalt det dobbelte!

Puh, hvor det letter.

Det er bare ikke altid så let at se løsningen selv. Og nogen gange er det faktisk heller ikke løsningen at kunne selv. Løsningen findes altid et sted inde i os selv, og at få hjælp til at finde den … kan være en fantastisk løsning. Men også svær, indrømmet.

For når vi klarer alting selv – også selv om vi for eksempel altid giver og giver til andre – har vi kontrollen. Når vi beder om hjælp og begynder at modtage, er vi nødt til at slippe kontrollen og være åbne for det, der kommer.

Det gælder uanset om det er en kage, et kram, et kursus eller bare et af de par af der gode råd, der er dyre.