Det var en af mine kunder, der udbrød det forleden, da vi talte om effekten af en tagline – den ene sætning, der på under 10 ord og 10 sekunder fortæller præcis, hvilken værdi du skaber for andre.

“Det virker jo fuldstændig, som hvis man gik rundt med en magnet i panden”, sagde hun.

Og jeg skal være den første til at indrømme, jeg havde en misvisende magnet i panden engang – selv om jeg selv havde valgt den. I dag har jeg skiftet den ud, og sikke en befrielse. Læs her hvorfor.

Da jeg skulle starte min virksomhed i sin tid, var jeg rundt om alt det, jeg kunne. Og som andre kunne bruge mig til. Der var meget, og jeg var godt klar over, at det i virkeligheden ikke handlede om, hvad de andre kunne bruge mig til. Men hvad jeg ville havde, at de brugte mig til.

Det tog en del nætter, hvor jeg tågede rundt og skrev små sedler med det, jeg helt indlysende ville. Næste morgen var det knap så indlysende. Så jeg tog en runde til. Til sidst lå jeg i min hængekøje i haven, helt udmattet, og stirrede på mælkebøtterne i græsplænen. (De var ikke svære at få øje på).

Et efter et forlod et lille frø sin moderplante, svævede ud i verden og spredte på den måde mælkebøtter ud over det hele. Og der slog det mig. Min tagline skulle være “Spred dit budskab med succes”.

Nu kunne jeg sove roligt om natten igen. Ah. Det gav mening for mig. Det gav mening for andre. Og det gav mange opgaver.

Men efter nogle år indfandt uroen sig igen. Min tagline føltes ikke rigtig, selv om den var en effektiv magnet. Det gik op for mig, at den ikke tiltrak de opgaver, jeg helst ville løse – og ikke bragte mig i spil på en måde, så mit bidrag skabte størst værdi for andre.

At sprede budskaber hører til det, jeg kan – endda virkelig godt – efter at have arbejdet professionelt med markedsføring i over 12 år for både små og gigantisk store virksomheder med millionbudgetter. Men det kræver, at jeg hele tiden er ajour med de nyeste markedsføringskanaler og muligheder.

Jeg vil noget andet.

Jeg vil hjælpe mennesker med at finde ind til deres særlige bidrag og sætte ord på det, så andre kan se værdien i det og mærke dem i det. Jeg vil støbe og pudse den magnet, du har i panden. Og gøre dig bevidst om, at du har en, uanset om du har valgt den eller ej:

Hvis du ikke brander dig selv, kan du være sikker på, at andre gør det for dig. Det du ikke kan være sikker på er, om deres ord matcher det, du vil.

Derfor skiftede jeg min tagline – min magnet – fra “Spred dit budskab med succes” til “Skab succes med dit budskab”. Det har påvirket de mennesker, jeg tiltrækker, og de stadig mange opgaver, der lander hos mig.

Jeg ved godt, det bare er små ord. Men effekten er større, end du tror … også når din magnet er misvisende.

Hvilke oplevelser har du haft med din magnet i panden? Og hvilken forskel har din tagline gjort for dig, hvis du har en? Jeg ville elske, hvis du også ville dele.