Kender du til at have travlt, arbejde hårdt, give dig selv 110 % i løbet af dagen og tvinge 10 mere ud, når børnene sover? Så har du sikkert ikke succes. Succes er nemlig ikke, at det går godt. Men at du har det godt.

Jeg ved ikke, hvornår du har det godt. Men du kan mærke det. Mest i kroppen (kan du aldrig det, så stop omgående med at læse og ring 112). I de seneste uger har jeg – helt ærligt – kunne mærke i hver af mine 167 cm, at jeg ikke har det godt … fordi jeg kæmper med at være min egen flaskehals.

For bare et halvt år siden havde jeg taget mig sammen. Knoklet igennem. Puttet børnene lige efter børnehave, hvad ved jeg – bare for at nå det hele og ikke svigte. Andre end mig selv. I dag gik jeg i Spa i stedet.

Masser af sunde snacks. Massage. Dampbad. Fodbad. Koldt bad. Varmt bad. Bare bad. Og luksus-frokost som afslutning. Som tjeneren sagde – kommer du der helt alene? Ja, svarede jeg – jeg trænger til at få min mad i ro og fred (med fare for at lyde som nissen på loftet).

For ro og fred er præcis hvad der skal til for at få idéer til at lande og udvikles, finde løsninger og genvinde overblikket. Om jeg havde tid til at tage en dag ud? Ikke i følge kalenderen. Men jeg gjorde det alligevel. Og det er jeg fandme stolt af (hvilket OGSÅ giver energi, så jeg alligevel når det, jeg skal og finder en løsning på flaskehalsen).

Hvornår har du sidst prioriteret din to be liste højere end din to do liste?

PS Tak til Millionøsemetoden for at give mig de indsigter