Merete Nørgaard kom til mig med et eksisterende website + mange års erfaring inden for sit fag + et cv med en masse roller i store teaterstykker og tv-serier (måske husker du hende fra Forbrydelsen?) + ikke mindst store ambitioner. Alligevel var der noget, der ikke fungerede. Ikke var hende. Ikke gav mening.
Før.

Så gik vi i gang med at arbejde på hendes budskab – det hun inderst inde ville, dem hun allerhest ville hjælpe og måden, hun dybest set gør det på. Det hjalp.
Se selv efter.

Før (Nej, Merete Nørgaard arbejdede ikke undercover for et rejsebureau):

Billede 18


Efter (Hvis du googlede forbi det her, ville du så på 2 sek. kunne se, hvad Merete vil DIG?):

Billede 19

Læs mere om, hvad du kan lære af Merete Nørgaard på livingvoice.dk … jeg garanterer, det er ikke så lidt. Mig og min stemme har været en tur omkring hende, hvor jeg blandt andet lærte, at danskvand og hvid chokolade sætter mirakuløst gang i stemmen.

Selv siger Merete Nørgaard om forandringen:
“At arbejde sit koncept og budskab igennem med Line Dahl, har for mig været et total hit. Mit koncept står nu meget mere klart end nogensinde, og mit budskab når lige præcis ud til dem, jeg gerne vil arbejde med. Line Dahl er meget professionel, og har gjort et dybt og elegant stykke arbejde for – og sammen med – mig. Det betyder, at min virksomhed nu er formuleret meget præcist: hvem jeg er og hvad jeg tilbyder og hvorfor – på en måde, som aldrig før har været så knivskarp. Jeg er allerede i gang med topprofessionelle kunder, som er min kernemålgruppe, og jeg er helt høj over, hvor meget de rigtige ord tiltrækker lige præcis den rigtig målgruppe og det, som jeg ønsker. Line Dahl har fået mig til at forstå, hvor vigtigt det er at få fjernet alt det, der slører det klare budskab og står i vejen for ens succes.”

Har du selv sigende før og efter billeder af dit website, så deler jeg dem gerne her – bare mail på info@linedahl.dk