En af mine kæpheste, når jeg underviser i at skrive fængende er, at ENHVER TEKST ER EN MULIG. Grib den, og hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det, så lær det. Alt andet er spild af gode ord. Din læsers tid. Og din.

For alt kan skrives kedeligt – det kan det virkelig, bare tænk på det seneste brev du fik fra din revisor eller handelsbetingelserne på de fleste websites (jeg har lige skrevet mine, fordi jeg er ved at få lavet en shop, og det første jeg skrev var, “Den vigtigste betingelse er, at du kun køber noget, du har lyst til”, fordi jeg mener det …) – men alt kan også det modsatte.

Ja, faktisk kan selv tør information blive underholdende, inspirerende og brande din business. Det så jeg et fantastisk eksempel på forleden (desværre ved jeg ikke, hvilket brand, ordene kommer fra).


(Hvis jeg skulle customize mine vaskeanvisninger – og det er da en interessant tanke – skulle der stå: Get some help for this – too. En anden foreslog på Facebook: Wash it when you feel like it. Hvordan ville din lyde?).

Lad dig inspirere – hvor har du tør tekst, du bare skriver med autopiloten slået til? Og hvad sker der, hvis du slår den fra?

ENHVER TEKST ER EN MULIGHED. FOR AT BRANDE DIN BUSINESS, CONNECTE MED DINE KUNDER OG SKILLE DIG UD.

(Mere interesseret, så se mere her)