Jeg har altid været fascineret af ord. I lørdags tog jeg mig selv i at ligge i sengen, nyde morgenen og læse … i Nudansk Ordbog. Det virker måske virkelig nørdet, men du kender det sikkert fra dig selv: hvordan nørder du?

En af grundene til, at jeg er så fascineret af ord er, at de kan gøre så stor en forskel for måden, vi udtrykker os – og bliver opfattet af andre.

Jeg elsker at se min kunder lyse op, når de endelig dropper deres kryptiske titler eller fastlåste formulering (som jo i virkeligheden er udtryk for de begrænsede briller, vi har en tendens til at se os selv med), fordi vi endelig sammen har fundet ind til de ord, der beskriver lige præcis deres budskab og hvad deres kunder får hos dem.

I det hele taget elsker jeg, når mennesker får hul igennem til andre med det, der nu engang er deres særlige talent, deres budskab, det de føler sig kaldet til at kommunikere til verden, det de ikke kan lade være med at være nørdede omkring.

Derfor blev jeg også så rørt, da min gode sparringspartner Jette Bülck (med speciale i at gøre os bevidste om det, vi kan og bringe vores bidrag i spil) spurgte om hun måtte vise den her video som en hyldest til mig:

Hvordan kan du ændre på de ord, du beskriver dit budskab med, så det går mere klart igennem hos dem, du vil have i tale – og så det smitter af på din indtjening?

Husk, du kan få nye blogindlæg direkte i din indbakke ved at skrive dig op til et gratis abonnement oppe i venstre hjørne under “Følg bloggen fast”