Du kan blogge, fordi du vil dele din viden. Fordi du vil i dialog med dine kunder. Fordi du vil sætte dit fag i et nyt perspektiv. Fordi din familie ikke gider høre på det, du har på hjertet. Ja, der er mange gode grunde. Men der er en, der er den vigtigste:

Du bliver meget klogere på dig selv. Fordi du bliver tvunget til at reflektere over det, du laver. Få det til at give mening. Målrette det. Jamen, juhuuuu – mine blogindlæg har hjulpet mig meget.

Der er nemlig også det ved det, at de råd, vi giver andre – giver vi i virkeligheden til os selv. Så når du blogger om noget, der optager dig, er det helt sikkert fordi, du selv går og tumler med, hvordan du skal løse et eller andet. Og vupti – du har løsningen i din blog.

Hvad er din undskyldning så for ikke at blogge?

  1. At ingen alligevel vil læse dine blogindlæg? Og hvad så? Det er ikke det vigtigste! Omvendt er jeg sikker på, du vil blive overrasket over, hvor mange du kan nå!
  2. At du skriver så uforståeligt, at ingen vil forstå dine blogindlæg, selv om de læser dem? Så video-blog i stedet! Det virker, selv så uprofessionelt og simpelt som i eksemplet her – men selvfølgelig også i mere klippetekniske avancerede udgaver som i eksemplet her. Du skal bare have dig et videokamera og måske lidt undervisning i at brænde igennem på skærmen af hende her
  3. At du ikke har “systemet” til det? Så kontakt fx dem her og få lavet en simpel blog, der er let at redigere
  4. At du ikke ved, hvad du skal blogge om? Så kontakt mig på info@linedahl.dk og få fx 10 vinkler på dit budskab og 10 gode råd om at blogge (eller saml 4-10 andre og lad os holde en workshop om det)
  5. (Jeg er så forelsket i at blogge, at jeg ikke kan komme i tanke om flere, men smid en kommentar, hvis du har stof til undskyldning nr. 5 osv.)