Forleden havde jeg en Find Dit Budskab dag med en kunde, der er jordemoder.
Vi skulle føde hendes koncept og formulere hendes budskab. Og da jeg hverken havde epidural, smertestillende piller eller bistik i skrivebordsskuffen … var hun
ved at gå til. Indimellem.

Der midt i processen slog det mig (eller også var det hende, der sagde det til mig), at jeg var fuldstændig rolig. Som en bidronning. På pension. På ryggen. På Hawaii. Jeg har nemlig prøvet det mange (som i mange) gange før. Jeg ved, der kommer et barn ud, og jeg har så meget kærlighed til processen, at jeg kunne berolige en hel bisværm.

Præcis som jordemorderen, der – hvis hun er god – gør fødslen rolig, naturlig og tryg.

Udfordringen kommer, når vi skal prøve noget nyt. For eksempel når vi skal udvikle vores virksomheder. På den ene eller anden måde. Så tager jeg også mig selv i at rode (ret vildt, indimellem) i skrivebordsskuffen …

Næste gang det sker (hvilket formentlig er lige om lidt), vil jeg huske på, at der altid, altid, altid kommer et barn ud. At jeg ved det, ved det, ved det fra andre processer. Og at det bare handler om … kærlighed, kærlighed, kærlighed til processen.

Også til din.