Kender du det, at dine følelser pludselig tager kontrollen? At der bliver trykket på den store knap indeni, der hedder hjertet? Og du express-sender en varm tanke til opfinderen af vandfast mascara? Det gjorde jeg forleden efter en koncert.

Signe Svendsen optrådte med sin debutplade “Ny Passager“– og lidt til – på Bremen. Hun og bandet gjorde det godt. Rigtig godt.

Mest af alt fordi hun gjorde det.

Jeg er så heldig at kende Signe, og jeg ved, at hun – måske ligesom dig? – har taget et stort tilløb, en ordentlig indsprøjtning mod og gået den alt andet end lige vej for at finde frem til den version, i det her tilfælde af musikken, der er hendes.
100 %.

Det var derfor jeg måtte fælde en tåre (ok, det er en underdrivelse).

Da jeg sad i mørket og så på scenen, tænkte jeg, at noget af det smukkeste ikke er, når vi mennesker går efter vores drømme. Det er, når vi udlever dem. Når vi står der. Med det hele. Og gør det, vi kan. Som os. Sårbare, men samtidig stærkere. Måske end nogensinde.

Så til dig, der også følger dit hjerte, også tager mod til dig og også gør noget ved det, du kan:

Hold fast, Hold ud & Hold fest – fordi det er så stort, at du gør det.

Respect