Ydelser

Der er noget ulogisk i at bruge iltfattige og lukkede mødelokaler til at træffe vigtige beslutninger – og naturen, det mest kreative og højloftede rum, til at koble af, ikke?

Magiske naturmøder

Et naturmøde kan gennemføres på alle tider af året og varer en hel eller halv arbejdsdag. Det er for jer, der som ledergruppe eller team har siddet nok ved mødebordet. I trænger til at blive mere nærværende, se hinanden ordentligt i øjnene og få nye perspektiver på det, I arbejder for og med. På et naturmøde vil I opleve, at samtalerne og samarbejdet bliver mere dybe og ærlige. Ligesom vi arbejder med naturen og dens symbolikker som en måde at få og lagre læring bevidst, så det hele ikke fiser ind ad det ene øre og ud ad det andet på vej til næste møde. Agendaen sætter vi sammen ud fra det tema eller den udfordring, I ønsker at arbejde med, og øvelserne får I undervejs med fokus på at arbejde i dybden fremfor i bredden. Præcis som naturen, der ikke har travlt, men alligevel når det nødvendige. Det er ret magisk. Naturmødet inkl. pris, program og evt. forplejning planlægges efter jeres behov og årstidens muligheder.

Genforbindelse – for ledergrupper

Vi tager afsted 1-3 dage, hvor I bliver guidet til at genbesøge, nære og revitalisere jeres fælles lederskab fra rødderne; hvor kommer I fra, hvor er I i dag, og hvor vil I hen. Fokus kan være jeres vision som ledergruppe, organisationens formål og fælles retning eller det værdisæt, der danner et rodnet fra jeres arbejde til hele kulturen. Det kan også være, I har behov for naturens livgivende rammer i jeres arbejdet med bæredygtighed, så drømmen om en bedre fremtid ikke bliver drænet af rapportering. Inden vi drager ud, finder vi sammen ind til det, I ønsker at arbejde med. Forvent en del overraskelser og medbring varmt lag-på-lag tøj, robuste sko og et åbent sind. I kommer til at bo et natursmukt sted, som passer til jeres ‘quest’ – det kan være alt fra Sydsjælland til Bornholm eller et sted i Sverige. Om det skal være i en komfortabel hotelseng eller på et liggeunderlag finder vi ud af, ligesom vi aftaler om I er til bålmad, langbord eller noget tredje. Mødelokalet bliver under alle omstændigheder skiftet ud med skov, strand, mark eller eng – måske kan vi endda gå på opdagelse i grænselandet, der hvor kontrasterne skaber nye dybder, nuancer og perspektiver. Opgaverne bliver I først sat ind i, når I skal arbejde med dem. Alle forløb inkl. pris og program planlægges efter jeres behov og årstidens muligheder.

Passer det jer bedst, rykker vi arbejdet med formål, værdier, visioner og transformerende fortællinger indendørs. Eller kombinerer arbejde indendørs og udendørs. Heldigvis kan vi altid trække på naturen som læremester – for eksempel i forhold til at gøre organisations formål mere livgivende, indarbejde bæredygtighed som en del af organisationens værdisæt og berettigelse samt bruge regenerative principper i jeres lederskab. Noget så simpelt som at give Moder Jord en stol ved mødebordet er overraskende virkningsfuldt.

Skoven som samtalerum

For alle, der vil styrke deres evne til at skabe nærende og udviklende samtaler i teamet, ledergruppen, bestyrelsen eller andre professionelle relationer. Med højt til himlen, frisk luft i systemet og fødderne på jorden, skaber vi sammen ny bevidsthed om, hvordan I udvikler jeres samtaler. Fra taleture til aktiv lytning. Fra ‘jeg mener’ til kollektiv intelligens. Fra tissepauser til reflektionspauser. Fra skepsis til åbenhed. Fra skarphed til tydelighed. Fra afbrydelser til nærende forstyrrelser. Fra lav energi til energiløft. Undervejs bliver I klogere på jeres gruppedynamik, jer selv og hinanden. I skoven er vi mindre ens, fordi vi tør være mere os selv – samtidig er vi mere lige, fordi vi alle bare er en del af naturen. Varighed cirka en halv til en hel dag, sted efter nærmere aftale. 

Lederskab fra rødderne – 1:1

Forestil dig at have tid. Til at lege, sanse og skabe ny eller glemt bevidsthed om dit lederskab. Til at fordybe dig og finde ind til din essens. Til at trække kraft fra dine rødder og strække dig i den retning, der giver mening. I 4 eller 24 timer, under åben himmel og med naturen som læringsmester og læringsrum, er jeg din eksklusive guide. Du kommer til at udfordre, genbesøge og genskabe den bærende fortælling om dit lederskab og udforske, hvad der nærer og tærer. Inden vi drager ud, sætter vi sammen din intention, og jeg holder dig på sporet, mens du træder nye stier. Det bliver et naturrigt sted, som passer til din intention. Hvordan du kommer til at arbejde med dit lederskab, åbenbarer sig som timerne går – i samspil med hjerte, bevidsthed, vind og vejr. Jo flere timer, jo mere kommer vi i dybden. Det siger sig selv. Vælger du et døgn, er vi typisk afsted fra middag til middag, og du skal være parat til, at alt foregår i naturen, også overnatning. Du medbringer selv alt, hvad du skal bruge til natten, inklusiv telt, tarp eller hængekøje. Du medbringer også vand og snacks efter behov. Hovedmåltiderne sørger jeg for, at vi kan tilberede sammen i det fri. Medbring også varmt lag-på-lag tøj, gerne uld, robuste sko og et åbent sind. 

En flok gnister springer til vejrs, en klager over røg i øjnene, en anden prøver at tørre sin våde sok. Ingen aner hvad klokken er, kun at det er tusmørketid og har været en ualmindelig dag. Den mest lærerige længe.