Om

+20 ÅRS ERFARING MED IDENTITET OG FORTÆLLINGER
SPECIALISERET I FORMÅLSDREVET LEDERSKAB
FACILITATOR PÅ +100 WORKSHOPS FOR GRUPPER
CERTIFICERET I NATURBASERET UDVIKLING

Mine rødder

En dag fik jeg nok. Af skærm, skærm, skærm. Iltfattige mødelokaler, lange PowerPoints og permanente tusser, der ikke skulle have været det. Jeg mærkede en trækuro, ligesom fuglene, tog min menneskelige og faglige rygsæk på og gik ud.

I løbet af fire årstider og 10 måner modtog jeg over 300 undervisningstimer i det fri. Jeg certificerede mig i at arbejde med naturen som læremester og læringsrum – og lærte at klare mig i dagevis med telt og primus. Sådan genfandt jeg forbindelsen til mine rødder.

Nu kan jeg ikke få nok – af udviklingsprocesser næret af naturens transformerende kraft. Og den bevidsthed og dynamik, der opstår i og imellem os derude.

For mig flyder det personlige og professionelle sammen. Jeg er hele mig, hele tiden – drevet af et indre formål om at nære forbundetheden, så livskraften folder sig ud. Som kvinde repræsenterer jeg en forgrening af dyb intuition, kreativitet og følelsesmæssig forbindelse, også til naturens kraft og symbolikker, i kombination med en helhedsorienteret forretningsmæssig og organisatorisk forståelse.

I over 20 år har jeg arbejdet med kreativitet, strategisk kommunikation og identitetsfortællinger, og siden 2011 har jeg specialiseret mig i at finde ind til, forankre og skabe fælles retning omkring formålsdrevet lederskab – personligt og organisatorisk. I den tid har jeg samarbejdet med ledergrupper fra en skov af brancher og faciliteret et hav af udviklingsprocesser, ligesom jeg har gået vejen selv som medarbejder, senest Heart of Purpose, som selvstændig strategisk rådgiver, facilitator & formidler og vigtigst; som menneske.

Jeg trækker jeg på alt, jeg har i min rygsæk, når jeg i dag holder rum for genforbindelse til rødderne; livgivende lederskab, formål, fortælling og retning midt i forandringer. Rummet kan være udenfor, indenfor eller i en kombination af de to – men naturen er altid med, fordi vi selv er natur.

Jeg elsker hjertemodige dialoger, naturens visdom og inspiration, kreativ skaberkraft, vilde visioner og intuitiv sansning, der bringer os ud af hovedet og ned i kroppen. Præcis som jeg elsker at samarbejde med åbne mennesker, der tør træde nye stier og sætte aftryk, der nærer forbundetheden i verden.

Curriculum Vitae

 • Strategisk rådgiver, facilitator & formidler
 • Bosat i Espergærde med mand, børn og dyr
 • Certificeret og registreret® naturterapeut fra Human Education Group i 2024
 • Egen virksomhed siden 2009, herunder stifter af Karrierekald i 2011 og Formålsmagerne i 2020
 • Heart of Purpose hos Our Units (ansat på 70 %) fra 2021-2023
 • Frivilligt engageret i diverse advisory boards og bestyrelser siden 2014
 • Forfatter til bogen ’GPS til dit nye arbejdsliv’ om et formålsdrevet arbejdsmarked i 2013
 • Gift siden 2005, mor samme år og igen i 2008
 • Tidligere ansat som kreativ hos Williams+Creative, Uncle Grey og Grey Odense
 • Tekstforfatter og konceptudvikler fra Den Danske Reklameskole
 • BA i Dansk/ Nordisk fra SDU og University of Ottawa, Canada (kommunikations- og kulturstudier)
 • I livet siden 1976 – født en aprildag i snestorm på Bornholm